Ελλάδα

Γυναίκες άρπαζαν πορτοφόλια σε Κέρκυρα και Αίγιο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μέσα σε λίγα λεπτά, δυο ηλικιωμένοι στην Κέρκυρα έπεσαν θύματα κλοπής από μια συμμορία γυναικών οι οποίες τους πλησίασαν με κάποιο πρόσχημα, τους απασχόλησαν και «βούτηξαν» τα πορτοφόλια τους. Ωστόσο, ούτε οι τρεις «μακρυχέρες» κατάφεραν να ξεφύγουν, ούτε ο συνοδός τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν άργησαν να φτάσουν στον εντοπισμό των τριών γυναικών ηλικίας 33, 36 και 24 χρόνων και του 27χρονου που τις βοηθούσε στην διαφυγή τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρήματα από τα πορτοφόλια που είχαν κλέψει και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για κλοπές.

*** Λίγο καλύτερη τύχη είχε μια 34χρονη τσιγγάνα που έκανε το ίδιο… «επάγγελμα» στο Αίγιο! Μετά την καταγγελία ενός 65χρονου από τον οποίο άρπαξε πάνω από 600 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης, η νεαρή γυναίκα ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αναζητήθηκε για να συλληφθεί. Όμως, είχε γίνει άφαντη και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top