Πολιτική

Η απάντηση Πολάκη για τις διαμαρτυρίες εναντίον του

2451933-735x459.jpg

Σειρά δεσμεύσεων για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας ανέλαβε σήμερα, μετά από μακρά σύσκεψη σ’ αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη, ο κ. Πολάκης δεσμεύθηκε για 26 νέες θέσεις προσωπικού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας -5 μόνιμους ιατρούς, 3 επικουρικούς και 18 θέσεις λοιπού προσωπικού- για τις περισσότερες από τις οποίες η διαδικασία πρόσληψης θα ξεκινήσει άμεσα, και στήριξε τον νέο διοικητή Γιώργο Αρακαδάκη, επισημαίνοντας ότι προτιμήθηκε ένας νεαρός σε ηλικία υποψήφιος που θα έχει νέες ιδέες.

Ο κ. Πολάκης με αφορμή την επίσκεψη του στην Ιεράπετρα και τις αντιδράσεις που υπήρξαν κατά την είσοδο του στο νοσοκομείο, στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο, ανέφερε:

«Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου, την επιτροπή των κατοίκων, τον δήμαρχο, τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ανάλυση του τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού.

Υ.Γ το show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζήδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν “φασαρία” δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top