Αυτοκίνητο

Η BMW συνεχίζει την απόσυρση

bmw.jpg

Το BMW Group φέτος γιορτάζει 100 χρόνια καινοτομίας και οδηγικής απόλαυσης και δίνει στους υποψήφιους πελάτες ευκαιρίες απόκτησης ενός από τα μοντέλα της με πλούσιο εξοπλισμό και τιμές απόσυρσης.

Έτσι από σήμερα έως τις 30 Ιουνίου, προσφέρει τη νέα Σειρά 1, τη Σειρά 2 Active Tourer ή τη νέα Σειρά 3 με Bonus 100 Χρόνων και περισσότερο εξοπλισμό αξίας από 2.000 ευρώ.

Με το προνομιακό πρόγραμμα 3asyDrive Plus της BMW Financial Services, παρέχεται 4,9% επιτόκιο, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Τα 5 χρόνια δωρεάν service που παρέχει το BMW Service Inclusive Standard (5 χρόνια ή 60.000 χλμ.), προσφέρει στους πελάτες απολαυστική οδήγηση και απόλυτη ξεγνοιασιά για τα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον, στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της φίρμας μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία από όλα τα μοντέλα BMW σε προνομιακές τιμές και με το όφελος απόσυρσης.

Περισσότερες πληροφορίες μαθαίνει κανείς, επικοινωνώντας με το κέντρο επικοινωνίας πελατών στο τηλέφωνο 210-9118000 ή στην ιστοσελίδα: http://www.bmw.gr/el/topics/details/100-years.html

Νίκος Τσάδαρης

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top