Ελλάδα

Η Brink’s Hellas στο πλευρό της «ΠΥΡΣΟΣ»: Απορροφά μεγάλο μέρος υπαλλήλων

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Θέμα χρόνου ήταν το «κανόνι» του Πυρσού αναφέρουν εργαζόμενοι και παράγοντες της αγοράς παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Η εταιρεία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ υπήρχαν και πολλές καταγγελίες εργαζομένων για καθυστερήσεις δεδουλευμένων έως και 9 μήνες, αρκετές εκ των οποίων έχουν φτάσει στον εισαγγελέα.

Η Brink’s Hellas, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, με 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανέλαβε να δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα διακίνησης και διαχείρισης των χρηματικών ροών του Τραπεζικού συστήματος και του λιανεμπορίου που δημιουργήθηκε μετά την κατάρρευση της «ΠΥΡΣΟΣ SECURITY».

Αντιδρώντας άμεσα, έθεσε σε πλήρη λειτουργική ετοιμότητα το ιδιόκτητο δίκτυο των 16 καταστημάτων της, το σύνολο του στόλου των οχημάτων της και το προσωπικό της και φρόντισε άμεσα να εξυπηρετήσει πάνω από 2.000 καταστήματα πελατών της ΠΥΡΣΟΣ.

Εν τω μεταξύ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να απορροφήσει το συντομότερο δυνατό, ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της εταιρίας που έκλεισε, εξασφαλίζοντας τους τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες της αγοράς.

Η Brink’s με σχετικές ανακοινώσεις στον τύπο, στα κλαδικά σωματεία καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες, παροτρύνει τους εργαζόμενους της ΠΥΡΣΟΣ να προσέλθουν στα γραφεία της εταιρίας προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις πρόσληψης.

Η Brink’s Hellas, είναι θυγατρική της αμερικανικής πολυεθνικής «The Brink’s Co», κορυφαία επιλογή Ασφάλειας εδώ και 35 χρόνια.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top