Ελλάδα

Η Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς για τους Βρετανούς

shutterstock_415554640_edited.jpg

Με τον γαμήλιο τουρισμό να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα κερδίζει συνεχώς το ενδιαφέρον των μελλοντικών ζευγαριών που θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Άλλωστε, ποιος καλύτερος τρόπος να ενώσει κάποιος για πάντα την ζωή σου με το έτερον ήμισυ, αν δεν έχει ως φυσικό φόντο του αξέχαστου αυτού μυστηρίου την πολυφωτογραφημένη καλντέρα στη Σαντορίνη, την πανέμορφη Λίνδο στη Ρόδο ή κάποια από τις εκπληκτικές παραλίες του Ιονίου;

Σε έρευνα που διενεργήθηκε για την Post Office International Payments οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί για όσους Βρετανούς επιθυμούν να παντρευτούν στο εξωτερικό είναι η Κύπρος, η Καραϊβική, η Ελλάδα, η Ιταλία και το Μεξικό. Μάλιστα, για εκείνους που έχουν επιλέξει να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους σε κάποια παραλία η Ελλάδα και τα νησιά της έρχονται στην τρίτη θέση, με την Κύπρο να παραμένει στην πρώτη και την Καραϊβική στη δεύτερη.

kentriki_shutterstock_267882344_edited.j

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικώς, με τους ιθύνοντες να απευθύνονται σε 115 ταξιδιωτικούς πράκτορες με εμπειρία στο χώρο, και ανέδειξε τη συγκεκριμένη σειρά των προορισμών σύμφωνα με τις κρατήσεις και τα γαμήλια εμβάσματα που αποστέλονταν στο εξωτερικό τους τελευταίους 12 μήνες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top