Οικονομία

Η… έξυπνη κίνηση της Cyta: Μπαίνει και στην καρτοκινητή τηλεφωνία

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Την στήριξή της στην ελληνική οικονομία συνεχίζει εμπράκτως η Cyta, επεκτείνοντας την επιχειρηματική της δράση με την είσοδό της στην αγορά της καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η Cyta Καρτοκινητή προσφέρει στους πελάτες της απόλυτη οικονομία και ελευθερία. Μεταξύ άλλων, οι πελάτες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα απόκτησης κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας με το ελάχιστο ποσό των πέντε ευρώ από τα χιλιάδες σημεία διάθεσης που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά σε όλη τη χώρα, ακόμη και στη νησιωτική Ελλάδα.

Επίσης, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία των προσωποποιημένων προϊόντων, με βάση την οποία ο πελάτης προσαρμόζει το προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες της επικοινωνίας του, η Cyta Καρτοκινητή προσφέρει πλήθος πακέτων, Ομιλίας, SMS και Data, που ξεκινούν από μόλις τρία ευρώ.
 
Οι πελάτες της Cyta Καρτοκινητής «όσο συνδυάζουν, τόσο κερδίζουν», απολαμβάνοντας οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό με τη Cyta Σταθερή, όπως απεριόριστη επικοινωνία από το Cyta Σταθερό προς το Cyta Καρτοκινητό και δυνατότητα ανανέωσης με χρέωση του λογαριασμού Σταθερής. Με ένα τηλεφώνημα στο 1277 γίνεται ενεργοποίηση πακέτων, ανανέωση χρόνου ομιλίας και ενημέρωση υπολοίπου.

Βεβαίως, όλες οι παραπάνω λειτουργίες μπορούν να γίνουν ακόμη πιο απλές και εύκολες μέσω του my Cyta Mobile App για τον απόλυτο έλεγχο της υπηρεσίας.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top