Πολιτική

Η Γεννηματά για τις ισπανικές εκλογές

550_334_439177.jpg

Τα συγχαρητήριά της στο κόμμα των σοσιαλιστών έδωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για σπουδαία επιτυχία της σοσιαλδημοκρατίας υπό τις δύσκολες πολιτικές συνθήκες στην Ισπανία.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση Φώφης Γεννηματά:

«Το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στην Ισπανία επιβεβαιώνει την κυριαρχία του αδερφού σοσιαλιστικού κόμματος PSOE υπό την ηγεσία του Pedro Sanchez στον χώρο της αριστεράς και διαψεύδει τις δημοσκοπήσεις που προέβλεπαν την υποχώρησή του στην τρίτη θέση.

Στην πραγματικότητα το PSOE ενισχύεται σε σχέση με τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου, γεγονός που αποτελεί σπουδαία επιτυχία της σοσιαλδημοκρατίας υπό τις δύσκολες πολιτικές συνθήκες στη χώρα.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγχαίρει τον Pedro Sanchez και το PSOE για την δύσκολη μάχη που έδωσε ενάντια στην σκληρή νεοφιλελεύθερη δεξιά της ύφεσης και της φτωχοποίησης και τη λαϊκιστική ακροαριστερά της μεγάλης αυταπάτης και των ψευδαισθήσεων.

Ευχόμαστε, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να καταφέρουν να συνεννοηθούν αυτή τη φορά ώστε η Ισπανία να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο και την αβεβαιότητα που βλάπτει τόσο την ίδια όσο και την Ευρώπη σε αυτή την κρίσιμη, ιστορική καμπή».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top