Αυτοκίνητο

H Goodyear στο Automotive Campus

GoodyearAutomotiveCampus2.jpg

Η Goodyear, με την κυβέρνηση του Λουξεμβούργου και την IEE, εταιρεία παροχής συστημάτων για οχήματα, ανακοίνωσαν από κοινού τα σχέδια τους για την ανάπτυξη μιας ειδικής εγκατάστασης αφιερωμένης στην καινοτομία στον τομέα της αυτοκίνησης. Το Automotive Campus του Λουξεμβούργου θα είναι ένα μοναδικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, που θα προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις σε εταιρείες που σχετίζονται με την τεχνολογική καινοτομία στον τομέα της αυτοκίνησης.

«Η δημιουργία του Automotive Campus θα ενισχύσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα της αυτοκίνησης στην Ευρώπη τόσο για την Goodyear όσο και για τους άλλους εταίρους του campus αλλά και για το Λουξεμβούργο. Σαν ιδρυτικό μέλος η Goodyear σκοπεύει να συνεργαστεί με άλλες καινοτόμες εταιρείες στον σχεδιασμό, τη δοκιμή και την ανάπτυξη νέων ιδεών», δήλωσε ο κ. Jean-Claude Kihn, Πρόεδρος της Goodyear Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Επιπλέον πρόσθεσε, «η υπεροχή στην καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα στη στρατηγική της Goodyear. Η εταιρεία έχει τη φιλοσοφία να είναι ανοικτή στην καινοτομία σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα επεκτείνουμε αυτή τη φιλοσοφία συμμετέχοντας στο Automotive Campus».

GoodyearAutomotiveCampus1.jpg

Λειτουργώντας σε ένα εξαιρετικό νέο περιβάλλον, το Automotive Campus θα βοηθήσει τη Goodyear να συνεισφέρει με λύσεις για το μέλλον της μετακίνησης και να προσφέρει έξυπνα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών.

Ο Carlos Cipollitti, General Director του Κέντρου Καινοτομίας της Goodyear στο Λουξεμβούργο πρόσθεσε «Το να γίνει ιδρυτικό μέλος στο νέο Automotive Campus του Λουξεμβούργου ήταν το επόμενο λογικό βήμα για την Goodyear. Η συγκέντρωση των μη κατασκευαστικών ομάδων της Goodyear Λουξεμβούργου σε ένα κεντρικό σημείο θα ενθαρρύνει τη συνεργασία, την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα και την ικανότητα μας να εργαζόμαστε ως «μια ομάδα». Οι νέες εγκαταστάσεις θα προσφέρουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον το οποίο θα ανταποκρίνεται στις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των εργαζομένων μας, ενώ θα προσελκύσει και τα καλύτερα ταλέντα.

Νίκος Τσάδαρης

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top