Ελλάδα

Η καλτσοβιομηχανία Πουρναρά καινοτομεί στην ανδρική κάλτσα

kaltses00.jpg

Η Καλτσοβιομηχανία Πουρνάρα είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατόρθωσε να κατασκευάσει τις πρώτες ανδρικές κάλτσες πολυτελείας λεπτής πλέξης χωρίς την γνωστή ραφή στη μύτη της κάλτσας επάνω από τα δάκτυλα των ποδιών.

Επιτέλους το όνειρο του κάθε ανδρός για κάλτσες χωρίς ραφές στο επάνω μέρος της μύτης έγινε πραγματικότητα και αυτό οφείλεται στην μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία.

Η καινοτομία αυτή δημιούργησε συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό της ποιοτικής κάλτσας και έδωσε την δυνατότητα στην εταιρεία να ανοίξει νέες αγορές για τα προϊόντα της σε αρκετές χώρες του εξωτερικού που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να προσεγγίσει.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Στην εταιρεία πρόσφατα απονεμήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Ο.Β.Ι για κάλτσες από 100% βαμβάκι σε μέγεθος ΟΝΕ SIZE FITS ALL .

Όπως  όλοι μας γνωρίζουμε, το ΝΑΥΛΟΝ και η LYCRA που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται στις κάλτσες, προκειμένου νε επιτευχθεί το ONE SIZE FITS ALL, δεν είναι το ίδιο φιλικά στο δέρμα  όπως το βαμβάκι  και μοιραία ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που τα πόδια τους ιδρώνουν.

kaltses.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top