Οικονομία

Η κρίση συνεχίζει να πλήττει τα κοσμηματοπωλεία

kosmim-735x459.jpg

Στο στόχαστρο της οικονομικής κρίσης εξακολουθεί να βρίσκεται ο κλάδος των κοσμηματοπωλών και το μέλλον προοιωνίζεται δυσοίωνο, όπως επισημάνθηκε στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης.

«Η πραγματική οικονομία, η αγορά, είναι σε απελπιστική κατάσταση και οι προβλέψεις δείχνουν τη συνέχιση της ύφεσης για το ορατό μέλλον», επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πέτρος Καλπακίδης.

Κοινή διαπίστωση των μελών του συλλόγου που συμμετείχαν στη συνέλευση, ήταν η συνεχιζόμενη δυσπραγία που υφίσταται στο χώρο της αγοράς, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καλπακίδης σημείωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την επίτευξη των καταστατικών στόχων του συλλόγου προς όφελος της ελληνικής αργυροχρυσοχοϊας και κατά συνέπεια της εθνικής οικονομίας.

Τη γενική συνέλευση του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ, Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου και η πρόεδρος της ΣΧΑΘ, Ελένη Τεζαψίδου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top