Αθλητισμός

Η «Novasports Running Team» έτρεξε στο Lighting Up Athens

run1.jpg

O Περικλής Ιακωβάκης, «Novasports Running Team Captain», έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του με την ομάδα, στο νυχτερινό αγώνα δρόμου Lighting Up Athens που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τη διοργάνωση του νυχτερινού αγώνα δρόμου Lighting Up Athens ως  Χορηγός Επικοινωνίας, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος στον αγώνα και η #NovasportsRunningTeam. Στην ομάδα συμμετείχαν εργαζόμενοι της Forthnet και των Καταστημάτων Forthnet, αλλά και φίλοι και συνεργάτες της εταιρίας, οι οποίοι ακολούθησαν πιστά τις προπονητικές οδηγίες του «Captain» Περικλή Ιακωβάκη. Τη «Novasports Running Team», αποτέλεσαν 60 άτομα, μεταξύ αυτών οι Κλέλια Πανταζή (Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής), Τίμος Παπαδόπουλος (Πρωταθλητής Στίβου) και Σωτήρης Ιακωβάκης (Πρωταθλητής Στίβου).

Η επικοινωνιακή υποστήριξη της διοργάνωσης αλλά και η συμμετοχή της Novasports Running Team, εντάσσονται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

run4.jpgΟ Περικλής Ιακωβάκης λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα δρόμου

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ από το νυχτερινό αγώνα δρόμου www.novasports.gr/runningteam_LightingUpAthens

Δείτε περισσότερες  πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team, καθώς και φωτογραφίες από το «Lighting Up Athens» στο facebook photo album της Novasports Running Team

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top