Διεθνή

Η νύφη που παντρεύτηκε… τον εαυτό της

nyfi1.jpg

Μια 37χρονη γυναίκα που ζει μόνη της, αποφάσισε να κάνει το γάμο των ονείρων της χωρίς να περιμένει τον κύριο «Τέλειο». Έτσι κατέληξε στο να παντρευτεί… τον εαυτό της.

Η γυναίκα με το όνομα Sophie Tanner από το Brighton πήρε λοιπόν απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της, τηρώντας όλες τις παραδόσεις του γάμου ακόμη και τη ρίψη της ανθοδέσμης, την κοπή της τούρτας και τον πρώτο χορό. Φορούσε ένα vintage λευκό νυφικό και είχε τον σκύλο της για να της φέρει τη βέρα.

Ένας φίλος της έβαλε ακόμη και ράσα για να ολοκληρωθεί ο γάμος-παρωδία. Η ίδια μιλώντας για την ιδέα της εξήγησε: «Ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ανάρρωνα από κακή ψυχολογία και στη συνέχεια άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου και να αισθάνομαι ότι έχω περισσότερο τον έλεγχο. Αποφάσισα ότι αυτό θα ήταν μια δήλωση για το ότι είσαι ακόμη στιγματισμένος όταν είσαι μόνος σου, ιδιαίτερα στα 30».

Όπως λέει, ουσιαστικά επρόκειτο για μία γιορτή, ένα χαρούμενο γεγονός που ήθελε να ζήσει με τους φίλους της σατιρίζοντας εν μέρει τα στερεότυπα για τις γυναίκες και τους άντρες που πρέπει να παντρεύονται σε συγκεκριμένη ηλικία. Οργάνωσε τα πάντα σαν να επρόκειτο για έναν κανονικό γάμο, μόνο που δεν είχε γαμπρό.

Ανέφερε επίσης ότι πολλοί άλλοι πολιτισμοί κάνουν εορταστικές εκδηλώσεις και τελετουργίες και αυτός ήταν ο τρόπος της να κάνει κάτι παρόμοιο, και να δείξει πώς μπορεί να εξελιχθεί μια ισχυρή γυναίκα χωρίς να παντρευτεί. Η 37χρονη, η οποία είναι πρώην δημοσιογράφος, έχει γράψει επίσης ένα μυθιστόρημα στο οποίο η ηρωίδα παντρεύεται τον εαυτό της. Όσον αφορά έναν κανονικό γάμο, η ίδια δεν το έχει στα άμεσα σχέδιά της, αλλά δεν το αποκλείει αν βρει τον κατάλληλο άνθρωπο στο μέλλον.

Τα περισσότερα σχόλια όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες της δεν ήταν πολύ θετικά καθώς λένε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να τραβήξει την προσοχή, ενώ κάποιοι ανέφεραν ότι είναι για λύπηση. nyfi2.jpgnyfi3.jpgnyfi4.jpgnyfi5.jpgnyfi6.jpgnyfi7.jpgnyfi8.jpgnyfi9.jpgnyfi10.jpgnyfi11.jpgnyfi12.jpgnyfi13.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top