Ελλάδα

H «Παγκόσμια Γιορτή των Πολιτισμών» στο Byron College

kdfsgfgsusdu3.jpg

Τo Σάββατο 4 Μαΐου, το Byron College, το διεθνές σχολείο της Αθήνας που λειτουργεί από το 1986 με μαθητές από 40 και πλέον διαφορετικές χώρες, μας καλεί σε ένα μοναδικό, ανοιχτό event με οικοδεσπότες Πρεσβείες, συνδέσμους, ξένα συγκροτήματα και μαθητές από όλο τον κόσμο.

Σε μια πανδαισία χρωμάτων και πολιτισμών, στο «Let’s Celebrate Culture», συναντιούνται και γιορτάζουν διαφορετικές κουζίνες, μουσικές, performances και arts and crafts από όλες τις ηπείρους.

kdfsgfgsusdu1.jpg

Μικροί – μεγάλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα και οι επισκέπτες γίνονται μέρος της γιορτής που υμνεί τη φιλία, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρησκεία, κουλτούρα, γλώσσα.

Η εθελοντική συμμετοχή των performers, η καθιερωμένη «Παρέλαση των Εθνών» με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά και όλη η ιδέα και το πνεύμα της γιορτής είναι απόλυτα εναρμονισμένα με το όραμα και τις αξίες του Byron College, του διεθνούς –εγκεκριμένου από το Βρετανικό Υπουργείου Παιδείας- σχολείου για μαθητές ηλικίας 3-18 ετών, που εδώ και 30 χρόνια δημιουργεί με υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα, ήθος και συνέπεια τους αυριανούς πολίτες του κόσμου!

kdfsgfgsusdu2.jpg

Πού: Εγκαταστάσεις του Byron College στο Γέρακα Αττικής

Πότε: Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 6:30μμ.

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ, Δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 5 ετών

kdfsgfgsusdu4.jpg

Byron College

The British International School

Φιλολάου 7, Γέρακας, Αθήνα

www.byroncollege.gr

Πληροφορίες και Εισιτήρια: τηλ.  2106047722, info@byroncollege.gr

kdfsgfgsusdu5.jpgkdfsgfgsusdu6.jpgkdfsgfgsusdu7.jpgkdfsgfgsusdu8.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top