Ελλάδα

Η Πανορθόδοξη Σύνοδος επέλεξε το δίκτυο της WIND

wind6-735x459.jpg

Το νέο υπερσύγχρονο, ταχύτατο δίκτυο 4G της WIND επιλέχθηκε από την οργανωτική επιτροπή για να καλύψει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Πανορθοδόξου Εκκλησίας που πραγματοποιείται στο Κολυμπάρι Χανίων από σήμερα έως τις 26 Ιουνίου.

Για τις ανάγκες της Συνόδου, η WIND έχει προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας 4G smartphones και δωρεάν υπηρεσίες φωνής και δεδομένων. Χάρη στον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών και την αναβάθμιση του δίκτυο 4G που έχει υλοποιήσει η WIND στα Χανιά και ειδικότερα στην περιοχή Κολυμπάρι, όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής καθώς και όλοι οι εθελοντές της Συνόδου απολαμβάνουν απρόσκοπτη και ασφαλή επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού και άμεση πρόσβαση στο Internet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες.

Στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες της Πανορθόδοξη Συνόδου, η χωρητικότητα και οι υψηλές ταχύτητες του νέου υπερσύγχρονου 4G δίκτυο WIND εξυπηρετούν επίσης άριστα και όλα τα μέλη των Ορθόδοξων εκκλησιών και τις αντιπροσωπείες τους, των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και όλων των λοιπών παριστάμενων.

Επιπλέον, για την εξυπηρέτηση του πλήθους των δημοσιογράφων που θα καλύψουν τη μεγάλη ιστορικής σημασίας Σύνοδο, η WIND έχει εγκαταστήσει ειδικό Telecom Helpdesk με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς επίσης και ειδικά charging stations στο χώρο της Ακαδημίας για την φόρτιση όλων των κινητών συσκευών των παρευρισκομένων.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης, ο οποίος έχει προσκληθεί και θα παραστεί στη Σύνοδο, σε δήλωση του σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που η WIND επιλέχθηκε να αναλάβει την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών αυτής της ιστορικής σημασίας Συνόδου των Ορθόδοξων Εκκλησιών. Η δύναμη του νέου 4G δικτύου WIND θα προσφέρει στους συνέδρους άριστη εμπειρία».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top