Οικονομία

Η paysafecard ισχυρός σύμμαχος της ελληνικής οικονομίας

paysafecard.jpg

H paysafecard, ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στον τομέα των prepaid online μέσων πληρωμών και μέλος του ομίλου Paysafe Group Plc, πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης των ΜΜΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων επιτυχούς παρουσίας της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκειά της, ο κ. Udo Müller, CEO της paysafecard, αναφέρθηκε στα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία ενώ παρουσίασε στοιχεία από τη δραστηριοποίηση της paysafecard στη χώρα μας. Επιπλέον, τονίστηκαν και οι ισχυροί δεσμοί που έχει αναπτύξει η εταιρεία με τις τοπικές αρχές και το ελληνικό επιχειρείν, γεγονός που την καθιστά ένα πολύτιμο εταίρο τόσο για την επιχειρηματικότητα της χώρας μας όσο και για την Ελληνική οικονομία. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Fresh Hotel, στo κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Udo Müller, αναφέρθηκε στην επανέναρξη της παρουσίας της εταιρείας στην Ελληνική αγορά. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε, η εταιρεία έχει συνάψει νέες συμφωνίες με ακόμα περισσότερους παίκτες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μετά την επιβολή των capital controls: «Έχουμε μεγάλη πίστη στην Ελλάδα και τις δυνατότητές της και γι’ αυτό το λόγο σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας στη χώρα, με σκοπό να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στις επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό. Η paysafecard επενδύει σημαντικά ποσά εκατομμυρίων ευρώ, με διψήφιο αριθμό, στους τοπικούς συνεργάτες της και κατ’ επέκταση και στην Ελληνική οικονομία ενώ τα χρήματα που αποκομίζει η εταιρεία από τις εν Ελλάδι δραστηριότητες παραμένουν στη χώρα και επανεπενδύονται εδώ. Το επιχειρηματικό πνεύμα που επιδεικνύουμε, θεωρώ ότι αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της οικονομικής επιτυχίας και σταθερότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού».

Η paysafecard προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες προπληρωμένες λύσεις για διαδικτυακές αγορές στην Ελλάδα και σε άλλες 42 χώρες παγκοσμίως. Η χρήση της paysafecard δεν προϋποθέτει την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος υφαρπαγής ή κακόβουλης χρήσης των προσωπικών δεδομένων ων χρηστών. Από το 2006 οι Έλληνες καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει τις προπληρωμένες διαδικτυακές λύσεις που παρέχει καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από τον κόσμο του gaming, των social media κ.α. Στη δεκαετή της παρουσία στην Ελλάδα, η paysafecard επενδύει συνεχώς ώστε να διευρύνει την παρουσία της σε εγχώριες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και άλλους φορείς.

Σχετικά με την paysafecard

Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση online πληρωμών, διαθέσιμη σε 43 χώρες και σε περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει την paysafecard χωρίς να χρειάζεται τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Το 16-ψήφιο paysafecard PIN είναι το μόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής πληρωμής. Η paysafecard, από την έδρα της στη Βιέννη, έχει γίνει ένας από τους ηγέτες της αγοράς στις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard και paysafecard MasterCard®.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αυστρία το 2000 και αποτελεί μέλος του Ομίλου Paysafe Group Plc. Οι μετοχές της Paysafe έχουν εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με το σύμβολο (PAYS.L).

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και στο YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας και στην Υπηρεσία Μέσων. Μάθετε περισσότερα στο www.paysafecard.com. Για να μάθετε περισσότερα για την Paysafe, επισκεφθείτε το www.paysafe.com.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top