Ελλάδα

H σπαρακτική μαντινάδα και η απόγνωση του πατέρα της μικρής Μελίνας

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μια σπαρακτική μαντινάδα αφιερώνει στην αδικοχαμένη κόρη του, Μελίνα, ο πατέρας της Μάνος Παρασκάκης, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή.

Η άτυχη 4χρονη κατέληξε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από επέμβαση ρουτίνας για «κρεατάκια», στην οποία συμμετείχε αναισθησιολόγος εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που ελεγχόταν πειθαρχικά και ποινικά για κλοπή ναρκωτικών φαρμάκων. Μάλιστα, το βαρύ πειθαρχικό φορτίο της γιατρού αποκαλύφθηκε με αφορμή την μοιραία για το παιδί επέμβαση.

Το κοριτσάκι έφερε δύο ονόματα, Μελίνα-Καλλιόπη, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο πατέρας της: «Σήμερα γιορτάζει το δεύτερο όνομα της Μελίνας. Καλλιόπη, το όνομα της μάνας μου».

Προφανώς και δεν είναι ημέρα γιορτής, όμως, για την οικογένεια, που δοκιμάζεται σκληρά όλο αυτό το διάστημα μετά τον θάνατο της Μελίνας.

«Ίντα δωράκι να σου βρω σήμερα στη γιορτή σου…Που θα’ ρθω εις στο μνήμα σου
ν’ ανάψω το κερί σου…», διερωτάται ο πονεμένος πατέρας.

«Δεν πρόλαβε η καημενούλα να κάνει πολλές γιορτές. Κι αυτές που έκανε δε τις κατάλαβε. Δεν το ήξεραν και πολλοί. Κάποιοι την ξεχνούσαν κιόλας», γράφει με πίκρα ο κ. Παρασκάκης, που σηκώνει το φορτίο της απώλειας με τη σύζυγό του αλλά και με τη δίδυμη αδελφή της Μελίνας, που ακόμη αναρωτιέται πού βρίσκεται η αδελφή της.

«Σήμερα δε θα της φτιάξω τούρτα να της πάω στο καινούριο της σπίτι. Στον τάφο της. Ούτε παιδάκια θα παίξουν γύρω από αυτόν. Κάποιοι θα κάνουν γιορτές στα παιδιά τους. Θα τους φτιάξουν τούρτα», προσθέτει λέξεις μαχαιριές στο μυαλό και την ψυχή στη σημερινή του ανάρτηση, στον λογαριασμό του στο facebook, όπως κάνει συχνά όλους αυτούς τους μήνες, γράφοντας για το παιδί του. 

«Κανείς δε θα μπεί φυλακή γι’ αυτήν. Αυτή όμως καταδικάστηκε στην ισόβια φυλακή. Στον τάφο» γράφει ο πατέρας της Μελίνας, με την αποστροφή του αυτή να περικλείει την απογοήτευση και την απόγνωσή του από την θλιβερή εξέλιξη αυτής της ιατρικής υπόθεσης καθώς έξι μήνες μετά δεν έχει αποδοθεί ευθύνη σε κανέναν…

Η ανάρτηση του πατέρα στο facebook
melina%20ds%20df.png

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top