Διεθνή

ΗΠΑ: Μητέρα πάλεψε με λιοντάρι σώζοντας τον 5χρονο υιό της

3F9B5E63FB664D835B674D9C6CF813A5.jpg

Η κατάσταση του παιδιού δεν είναι σοβαρή.

Μία μητέρα πάλεψε την Παρασκευή με ένα λινοτάρι που επιτέθηκε στον πεντάχρονο γιο της, ενώ εκείνος έπαιζε με το μεγαλύτερο αδερφό του, έξω από το σπίτι τους στο δυτικό Κολοράντο, σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη.

Η μητέρα άκουσε φωνές κι έτρεξε έξω από το σπίτι, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Άσπεν, όπου και βρήκε το λιοντάρι πάνω από το πεντάχρονο αγόρι, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Η γυναίκα βρήκε τη φυσική δύναμη να απομακρύνει το γιο της από το λιοντάρι,ενώ ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία καθώς μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

Το αγόρι τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο λαιμό του, αλλά η κατάσταση του δεν κρίθηκε σοβαρή, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου. Η μητέρα του έφερε και αυτή τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό της και, άφου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε και αυτή εξιτήριο.

Το λιοντάρι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και την αρμόδια δασική υπηρεσία στην αυλή του σπιτιού της οικογενείας, όπου και το σκότωσαν.

Οι αρχές ψάχνουν για τον εντοπισμό ενός δεύτερου λιονταριού, καθώς υπήρξαν αναφορές και για δεύτερο λιοντάρι που κυκλοφορούσε στην περιοχή.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top