Ελλάδα

Ηράκλειο: Επί τάπητος το προσφυγικό

550_334_494556.jpg

Για τα συμπεράσματα και τις εργασίες του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου στη Σάμο με κεντρικό θέμα το προσφυγικό, ενημέρωσε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ηρακλείου τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε:

«Ο Δήμος Ηρακλείου θα αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί από το σημαντικό αυτό πρόβλημα, όταν θα έρθει η ώρα. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο χειρίζεται κυρίως το κράτος.

Εμείς περιμένουμε να ενημερωθούμε από τα αρμόδια Υπουργεία για τον κεντρικό σχεδιασμό, κάτι που δεν έχει συμβεί προς το παρόν αλλά το θεωρούμε αναγκαίο. Εν συνεχεία θα πράξουμε αναλόγως». – See

Στη σύσκεψη, εκτός από τον Δήμαρχο συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος ενημέρωσε κι εκείνος από πλευράς Περιφέρειας Κρήτης για τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό.

Παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Ηλίας Λυγερός των «Ενεργών Πολιτών», ο Μιχάλης Κασαπάκης της «Λαϊκής συσπείρωσης», η κ. Μόνα Αμανατίδου της «Άμεσης Δημοκρατίας», η κ. Μαρία Ξυλούρη της παράταξης «Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες» , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρίνος

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top