Ελλάδα

Ηράκλειο: Μετά τη μητέρα πήγαν να εξαπατήσουν και τα παιδιά της

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μια διαβολική σύμπτωση έγινε αιτία να πέσει στα χέρια της Αστυνομίας ένας Βούλγαρος, μέλος της σπείρας που έχει εξαπατήσει τουλάχιστον δέκα άτομα σε περιοχές του Λασιθίου και την πόλη του Ηρακλείου, με «μαϊμού» τροχαία τα οποία δήθεν είχαν προκαλέσει τα παιδιά τους!

Ο αλλοδαπός, που κατοικεί στην περιοχή της Ιεράπετρας, ήταν εισπράκτορας της συμμορίας και την Κυριακή είχε καταφέρει να αποκομίσει 3.000 ευρώ από μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία πίστεψε το παραμύθι στον Άγιο Νικόλαο. Όταν πήγε να κάνει άλλη μια είσπραξη τη δευτέρα, έπεσε πάνω στα… παιδιά της ηλικιωμένης που είχαν δεχθεί τυχαία ανάλογο τηλεφώνημα!

Τα παιδιά προσποιήθηκαν ότι συμφώνησαν να πληρώσουν, αλλά αποφάσισαν να παγιδεύσουν όποιον πήγαινε να παραλάβει τα χρήματα. Έτσι, ο Βούλγαρος συνελήφθη στο Ηράκλειο από άνδρες της Ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι συνεργοί του, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα η οποία έκανε τα τηλεφωνήματα στα υποψήφια θύματα, αλλά και για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση της σπείρας.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top