Ελλάδα

Ιερόσυλος διέρρηξε εκκλησίες και σχολεία στην Άρτα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Δεν είχε το… θεό του ο νεαρός ιερόσυλος που έβγαζε «μεροκάματο» παραβιάζοντας τα παγκάρι εκκλησιών σε διάφορες περιοχές της Άρτας! Μέσα στις τελευταίες δυο εβδομάδες διέρρηξε επτά ναούς και το κυλικείο ενός σχολείου, από τα οποία άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν.

Ο 22χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές και διακεκριμένες φθορές υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβώσει αν είχε διαπράξει και άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί οι διαρρήξεις που διέπραξε από τις 23 Μαΐου στο παρεκκλήσι του ναού της Αγίας Θεοδώρας, στις εκκλησίες των Αγίων Αποστόλων και της Γεννήσεως της Θεοτόκου την ίδια μέρα, στο ναό του Αγίου Βασιλείου δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες και τις εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου του Μπατζή και της Ευαγγελιστρίας, πάλι την ίδια μέρα. Ακόμη, αποπειράθηκε να διαρρήξει το ναό της Παναγίας Κορωνησίας στο Κάστρο της Άρτας, ενώ έκλεψε χρήματα και από το κυλικείο ενός σχολείου.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top