Αθλητισμός

Ιντέγε: Επέστρεψα στην εθνική την κατάλληλη στιγμή

ip5xb8vq.jpg

O Μπράουν Ιντέγε μίλησε για το «The Brown Ideye Challenge», το οποίο στέφθηκε με επιτυχία, καθώς επίσης και για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό είναι γι αυτόν να είναι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό.

Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στους «Σούπερ Αετούς» μετά από τρία χρόνια γιατί στην πραγματικότητα το περίμενα και συνέβη την κατάλληλη στιγμή. Το να σκοράρω στην επιστροφή μου εκτόξευσε την αυτοπεποίθηση μου.

«Η επιμονή στους παίκτες και η παραμονή του τεχνικού τιμ μπορούν να φέρουν τα σωστά αποτελέσματα κάθε στιγμή. Για εμένα το να κερδίσω το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν κάτι σπουδαίο και ένα τρομερό συναίσθημα. Ήταν καλό για εμένα γιατί σαν ποδοσφαιριστής θέλεις να έχεις κάτι για να χαμογελάς στο τέλος της σεζόν», είπε αρχικά και συνέχισε για το «The Brown Ideye Challenge»: «Αυτή η ιδέα στριφογύριζε στο μυαλό μου για δύο χρόνια και ποτέ δεν είχα την πλατφόρμα για να το πετύχω. Είμαι χαρούμενος για την επιτυχία που ήρθε με αυτό το εγχείρημα και δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη φορά, καθώς και η κυβέρνηση του River State είναι πολύ ευχαριστημένη».

Πηγή: gazzetta.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top