Ελλάδα

Ιωάννινα: Το νοικιασμένο αυτοκίνητο πρόδωσε τους απατεώνες

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μπορεί να μην απέφυγε την παγίδα των απατεώνων που της στοίχισε τις οικονομίες μιας ζωής, κατάφερε όμως να οδηγήσει στα ίχνη τους τις αρχές μια ηλικιωμένη στην πόλη των Ιωαννίνων. Κι αυτό, γιατί συγκράτησε τον τύπο και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν.

Το όχημα είχαν μισθώσει δύο γυναίκες στις 9 Μαΐου από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων κι έτσι διασταυρώθηκαν τα στοιχεία μιας από αυτές. Πρόκειται για μια 36χρονη Ρουμάνα που το νοίκιασε στο όνομα του 47χρονου Έλληνα συνεργού της. Οι δυο τους, μαζί με μια ακόμη γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί, είχαν πλησιάσει την ίδια κιόλας ημέρα την άτυχη 78χρονη ενώ περπατούσε σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της.

Ο άνδρας συστήθηκε ως λογιστής του γιου της και κατάφερε να την πείσει ότι το παιδί της δικαιούνταν επιστροφή φόρων, αν κατέθετε ένα σχετικό παράβολο στην εφορία. Η ηλικιωμένη έπεσε στην παγίδα και έδωσε στον 47χρονο 3.800 ευρώ, αλλά κατάφερε να θυμηθεί σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν την Ασφάλεια στην αναγνώριση του ίδιου και της Ρουμάνας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top