Ελλάδα

Ισοβίτης φοροφυγάς συνελήφθη στη Φωκίδα!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Δεν απείχε πολύ από του να θεωρηθεί… επαγγελματίας φοροφυγάς ένας 57χρονος που συνελήφθη στην Αμφιλοχία, επειδή εκκρεμούσαν σε βάρος του όχι μια ή δυο, αλλά… 17 καταδίκες με ποινές ισόβιας κάθειρξης, καθώς και τρία βουλεύματα δικαστικών αρχών της Αθήνας και του Πειραιά και… πέντε εντάλματα σύλληψης!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν στην Αμφιλοχία το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φυγόποινος φοροφυγάς και έμειναν με ανοιχζτό το στόμα, όταν έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του και διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδίκες για απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, έκδοση εικονικών τιμολογίων, μη απόδοση Φ.Π.Α., πλαστογραφία κατ΄ εξακολούθηση, μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου και μη υποβολή φορολογικής Δήλωσης!

Όπως διαπιστώθηκε, ο 57χρονος είχε στην «πλάτη» αποφάσεις που τον τιμωρούσαν με ισόβια κάθειρξη, συνολική ποινή φυλάκισης 55 ετών και διαρκή αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, ενώ οι χρηματικές ποινές που του είχαν επιβληθεί ξεπερνούσαν τα 10.000.000 ευρώ! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που διέταξε την εκτέλεσή τους.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top