Ελλάδα

Καβάλα: Με σύρμα έκλεβαν κοσμήματα από προθήκες μαγαζιών!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Έξυπνο κόλπο είχαν βρει τρεις Έλληνες για να ξαφρίζουν τα κοσμηματοπωλεία στην πόλη της Καβάλας, και μάλιστα την ώρα που λειτουργούσαν, χρησιμοποιώντας μια… «δαγκάνα» από σύρμα με την οποία «ψάρευαν» διάφορα κοσμήματα από τις προθήκες χωρίς να τους αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης!

Οι δράστες ηλικίας 32, 34 και 39 χρόνων συνελήφθησαν τυχαία, όταν εντοπίστηκαν να περπατούν σε ένα δρόμο της πόλης και υποβλήθηκαν σε έλεγχο από μια περίπολο αστυνομικών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένας φακός, πλαστικά γάντια και ένα κόσμημα, αλλά εκείνο που κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών ήταν το ειδικά διαμορφωμένο σύρμα που είχε στην τσέπη του ο ένας από αυτούς!

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος και ο 32χρονος έχουν παρελθόν στις συλλήψεις για κλοπές. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι με το σύρμα είχαν αρπάξει το κόσμημα από την προθήκη ενός κοσμηματοπωλείου, ενώ δυο ημέρες πριν είχαν αρπάξει άλλα τρία δαχτυλίδια με τον ίδιο τρόπο από άλλο κατάστημα! Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των κοσμηματοπωλείων, ενώ οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για κλοπή.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top