Πολιτική

Καλαφάτης: Οι δηλώσεις Σαμαρά δεν αποτελούν υποδείξεις για τον κ. Μητσοτάκη

kalafatis-735x459.jpg

«Δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα στη ΝΔ» είπε κατηγορηματικά στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης, απαντώντας στο ερώτημα αν τα όσα αναφέρει σε χθεσινή συνέντευξή του ο τέως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αποτελούν υποδείξεις και παραινέσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είπε ο κ. Καλαφάτης ο καθένας και πόσο μάλλον ένας πρώην πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα να τοποθετείται, διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ λειτουργεί υποδειγματικά και πορεύεται με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συνδρομή παλαιότερων και νεότερων στελεχών της. «Σε καμία περίπτωση τα λεγόμενα αυτά δεν έχουν χαρακτήρα είτε υποδείξεως, είτε ακόμα και παραινέσεως» είπε.

Επίσης, ερωτηθείς να σχολιάσει αν η αναφορά του κ. Σαμαρά σε πρώην κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί κάλεσμα για πιθανή συνεργασία τους με τη ΝΔ, σε περίπτωση που το κόμμα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ. Καλαφάτης είπε ότι είναι αναρμόδιος και ότι δεν έχει το δικαίωμα να ερμηνεύσει και να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων ενός πρώην πρωθυπουργού. Όπως είπε, η ΝΔ, ως αυριανή κυβέρνηση, θα πρέπει να μαζέψει τα αποκαΐδια που θα αφήσει πίσω η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι πολιτικές που θα εφαρμόσει να συνδυάζουν την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο.

Διαβάστε εδώ τι είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξή του στη RealNews.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top