Ελλάδα

Καλαμάτα: 29χρονη εξαπατούσε ιερείς και τους έπαιρνε λεφτά!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Καλαμάτας, πέντε περιπτώσεις απάτης και απόπειρα απάτης σε βάρος ιερέων στην Καλαμάτα. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται μία 29χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη.
 
Ειδικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης της, η 29χρονη, ενεργώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο προσέγγισης, εξαπατούσε ιερείς, παραθέτοντας τους ψευδή γεγονότα ως αληθή, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.
 
Συγκεκριμένα, τηλεφωνούσε σε ιερείς και δήλωνε ψευδώς, είτε ότι ήταν άτομο που χρειαζόταν βοήθεια, είτε δήλωνε ψευδώς την ιδιότητα υπαλλήλου υπηρεσιών Πρόνοιας και τους αποσπούσε χρήματα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων, εξακριβώθηκε ότι η 29χρονη, κατά το χρονικό διάστημα από 8 Απριλίου έως και 26 Απριλίου 2016 στην Καλαμάτα, διέπραξε τρείς απάτες και ακόμη απόπειρες απάτης σε βάρος ιερέων.
 
Η δικογραφία σε βάρος της 29χρονης θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
 
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την ασφάλεια Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top