Ελλάδα

Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στο δάσος της Στυλίδας

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μια πυκνόφυτη δημόσια δασική έκταση στη βόρεια πλευρά της Στυλίδας διάλεξαν δύο χασισοκαλλιεργητές για να στήσουν τη φυτεία τους, την οποία μάλιστα φαίνεται πως σκόπευαν να… επεκτείνουν, όπως προκύπτει από τους συνολικά 700 σπόρους κάνναβης που είχαν στα σπίτια τους!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, που εντόπισαν τη χασισοφυτεία με τα 17 δενδρύλλια, έστησαν ενέδρα τη νύχτα της Δευτέρας και, όταν είδαν δύο Έλληνες ηλικίας 53 και 46 χρόνων να την περιποιούνται, τους συνέλαβαν. Στη συνέχεια, ερεύνησαν τα σπίτια τους όπου ανακάλυψαν τους σπόρους που δεν είχαν προλάβει να καλλιεργήσουν και στην κατοχή τους 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Με μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56,2 γραμμαρίων, συνελήφθη στην Πάργα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας ένας 20χρονος Έλληνας. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας που του απήγγειλε κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών. 

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και ένας άλλος 20χρονος, που συνελήφθη στην Πάτρα όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που βρήκαν πάνω του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23 γραμμαρίων.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top