Ελλάδα

Καλοκαίρι… ώρα για ανακαίνιση

zeygari.jpg

Η Leroy Merlin έχει τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στα είδη κήπου, στις κατασκευές, στα εργαλεία και στη διακόσμηση και πρωτοπορεί στην ανακαίνιση σπιτιού.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, η Leroy Merlin είναι ο σπεσιαλίστας στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Με τις υπηρεσίες, τις ολοκληρωμένες προτάσεις, τις συμβουλές της και τις οδηγίες, βοηθά τον καταναλωτή να κάνει μόνος  του ή με την υποστήριξή της, τα όνειρα για το σπίτι του πραγματικότητα και να γίνει έτσι «ό ήρωας του σπιτιού».

Kάθε σπίτι έχει βέβαια τις δικές του ανάγκες, σε διάφορους χώρους. Η Leroy Merlin εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση και ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε είδους «project», μεγάλο ή μικρό, σε εξατομικευμένη βάση. Κι επειδή όπως είναι γνωστό η καλοκαιρινή περίοδος είναι ιδανική για την ενασχόληση και ανανέωση του σπιτιού, η Leroy Merlin έχει οργανώσει και αφιερώσει 4 μήνες, από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο, στην Ανακαίνιση του σπιτιού.

xromata.jpg

Και η ανακαίνιση αυτή μπορεί να γίνει σε κάθε χώρο του σπιτιού:

στο Μπάνιο, από το χαλάκι μέχρι τα είδη υγιεινής στην Κουζίνα, από τη μπαταρία μέχρι τα ντουλάπια στα Πατώματα, σε laminate, δάπεδα, πλακάκια στους Εξωτερικούς και Εσωτερικούς  χώρους, με κατασκευές, επισκευές, με Μονώσεις (παράθυρα, πόρτες αλλά και υλικά) και τέλος με φοβερή ποικιλία στα Χρώματα για να λάμψει το σπίτι και να πάρει μία νέα όψη.

Με όλες αυτές τις δυνατότητες και επιλογές, μπορεί σήμερα ο καθένας να γίνει «ο ήρωας της ανακαίνισης» και να ανανεώσει εύκολα το σπίτι του και τη ζωή του.

Κι αυτό είναι εφικτό με τη Leroy Merlin, η οποία είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 898 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 2η θέση στην Ευρώπη και την 4η παγκοσμίως στην αγορά του «Φτιάξτο μόνος σου». Έτσι, είναι σε θέση να εξασφαλίζει διαρκώς ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές ώστε να μπορεί ο καθένας να ανανεώνει και να απολαμβάνει ένα καλύτερο σπίτι.

kouzina.jpgmaragos.jpg

Καταστήματα LEROY MERLIN

Ελ. Βενιζέλος – Πειραιώς – Πυλαία Θεσσαλονίκης – Νίκαια Λάρισας

Τηλ. επικοινωνίας: 210 62 56 200

www.leroymerlin.gr, www.facebook.com/LeroyMerlinGreece

MPANIO_ZEYGARI.jpg

verniki.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top