Ελλάδα

Καστελλόριζο: Στη δικαιοσύνη για επίθεση… τράγου

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Με διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι και μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου, πλήρωσε τελικά την… οργή του τράγου που κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτος στα στενά σοκάκια του Καστελλόριζου μια γυναίκα που είχε μεταβεί στην περιοχή με τον σύζυγό της για διακοπές.

Μιλώντας στη Ροδιακή η κυρία Μαρία Μαρίνογλου, η οποία διαμένει στο νησί της Λέρου, επεσήμανε ότι η δοκιμασία που έζησε ήταν εφιαλτική και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.

«Πηγαίνουμε τα τελευταία επτά χρόνια σε αυτό το πανέμορφο νησί. Μένουμε μόνιμα στη Λέρο με τον σύζυγό μου. Θεωρώ το Καστελλόριζο το πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Έτσι βγήκαμε βόλτα στα σοκάκια του σε μια όμορφη διαδρομή που μας αρέσει να απολαμβάνουμε. Ο τράγος μου επιτέθηκε πισώπλατα. Με έριξε κάτω και με χτύπαγε με μανία. Αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός μου να μπει μπροστά να τον χτυπήσει και να υποχωρήσει, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Μου προκάλεσε διπλό κατάγματα. Αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Κας, απέναντι στην Τουρκία, για να βγάλουμε ακτινογραφία. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία και θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου» κατέληξε η κυρία Μαρίνογλου. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top