Πολιτική

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους «τραμπουκισμούς» κατά του Πολάκη

polakis11-735x458.jpg

Τους «προπηλακισμούς και τους τραμπουκισμούς» εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας, καταδικάζει απερίφραστα ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών».

Ειδικότερα, όπως σημειώνει για τα επεισόδια εναντίον του κ. Πολάκη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών», καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί «κάθε δημοκρατικό πολίτη να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους».

«Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται. Και φυσικά, οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top