Ελλάδα

Κιλκίς: Δυο συλλήψεις για χασισοφυτεία με 362 δενδρύλλια

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Στην Δίωξη Ναρκωτικών του Κιλκίς έφτασαν οι πληροφορίες για την δραστηριότητα ενός 39χρονου Αλβανού και ενός 37χρονου Έλληνα που επιδίδονταν στην καλλιέργεια μεγάλης φυτείας από χασισόδεντρα, τόσο σε μια καλλιεργημένη αγροτική περιοχή όσο και στα σπίτια τους έξω από την Θεσσαλονίκη.

Στο χωράφι βρέθηκαν 36 δενδρύλλια κάνναβης που είχε μεταφυτεύσει ο 39χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Στο σπίτι του και σε αυτό του Έλληνα συνεργού του, όμως, κατασχέθηκαν συνολικά άλλα 326 δενδρύλλια ύψους 0,20 εκατοστών ως 1,20 μέτρου, μαζί με 3,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 120 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι χασισοκαλλιεργητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ στον Αλβανό επιβλήθηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα χωρίς να διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top