Ελλάδα

Κίνδυνος να μην εξυπηρετηθούν 8 κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά λόγω της απεργίας

17A26D0DFF5EEBE3D8EB132A84B6398D.jpg

Σε επιστολή του, ο επικεφαλής του ΟΛΠ, Γιάννης Κούβαρης, επισημαίνει τον κίνδυνο να μην εξυπηρετηθούν τα εν λόγω πλοία λόγω των απεργιών, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον τουρισμό και την οικονομία.

Με έμφραγμα απειλείται το Σάββατο το λιμάνι του Πειραιά καθώς εν μέσω της συνεχιζόμενης απεργίας των λιμενεργατών, είναι προγραμματισμένο να προσεγγίσουν το κεντρικό λιμάνι της χώρας 8 κρουαζιερόπλοια με 6600 επιβάτες.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας, την αναπληρώτρια υπουργού Τουρισμού και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, ο επικεφαλής του ΟΛΠ Γιάννης Κούβαρης επισημαίνει τον κίνδυνο να μην εξυπηρετηθούν τα εν λόγω πλοία λόγω των απεργιών, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον τουρισμό και την οικονομία.

Ο ίδιος επισυνάπτει στην επιστολή κείμενο του αντιπροέδρου της εταιρίας Proncess Cruises που επισημαίνει ότι αν συνεχιστούν τέτοιου είδους προβλήματα τότε θα επενεξεταστεί ο μελλοντικός σχεδιασμός της εταιρίας για προσέγγιση στα ελληνικά λιμάνια.

Η εταιρία μάλιστα στην επιστολή ζητά εξασφαλίσεις από τον ΟΛΠ για την ομαλή εξυπηρέτηση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top