Ελλάδα

Κοινωνικό έργο από το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στον ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων

550_334_26731.jpg

Κοινωνικό έργο στον ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων, αιτούντων άσυλο, της ΜΚΟ “Άρσις”, στο Ωραιόκαστρο, προσέφεραν μέλη του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου.

Τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ βοήθησαν στην αναμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και σε κηπευτικές εργασίες και στη συνέχεια, έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους ανήλικους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας θέλησαν για μία ακόμη φορά να μεταφέρουν το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης που χρειάζεται να υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων και, ταυτόχρονα, να δείξουν ότι ο αγώνας για μία ‘καθαρή’ ζωή χωρίς ναρκωτικά είναι αποτελεσματικότερος, όταν υπάρχει δημιουργία, κέφι για ζωή, καθημερινή δράση, συνεργασία και ομαδικό πνεύμα”.

Από την πλευρά του και με αφορμή την 26η Ιουνίου, το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ διοργανώνει, στις 25 και 26 Ιουνίου, Φεστιβάλ με μουσικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας, στο πάρκο Πολυδώρου, στην Άνω Πόλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top