Διεθνή

Κολομβιανός σχεδιαστής φτιάχνει κομψά και αλεξίσφαιρα ρούχα

12068884_635770916525891_913745123778161

Τα ρούχα του Μιγκουέλ Καμπαλέρο δεν είναι μόνο κομψά, αλλά μπορούν να σώσουν και τη ζωή όσων τα φορούν. Βέβαια η ασφάλεια κοστίζει και έτσι ένα αλεξίσφαιρο αντρικό κοστούμι πωλείται 6.000-8.000 δολάρια κι ένα μπλέιζερ πάνω από 3.500 δολάρια.

Ο κολομβιανός σχεδιαστής μόδας, που δημιουργεί ελαφριά αλεξίσφαιρα ρούχα για ανθρώπους με εξουσία, όπως τον βασιλιά της Ιορδανίας, λέει ότι έχει ένα «κλαμπ με επιζώντες » το οποίο φτάνει στους 20 πελάτες που χρωστάνε τη ζωή τους στα ρούχα του.

«Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση δεν είναι να κερδίζει η επιχείρηση, είναι το να σώζω ζωές», δήλωσε ο Καμπαλέρο, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία του πριν από 21 χρόνια, σύμφωνα με το Ρόιτερς.

Πελάτες του Καμπαλέρο είναι πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Λατινικής Αμερικής, αλλά και από άλλες χώρες και τα ρούχα τα φτιάχνει, τόσο τα γυναικεία όσο και τα αντρικά, ύστερα από παραγγελία, ενώ φτιάχνει μέχρι και αλεξίσφαιρα εσώρουχα.

«Είναι καταπληκτικά, διακριτικά και ελαφριά. Είναι καινοτόμα και όμορφα που δεν φαίνονται καν και μπορεί να τα φορέσει ο καθένας», δήλωσε η Ρασέντα Γουόλκερ, που εμπορεύεται τα ρούχα του σχεδιαστή στη Νιγηρία και την Κένυα.

Ο Καμπαλέρο εξάγει τα ρούχα σε 23 χώρες, ενώ στις συλλογές του έχει και ρούχα λιγότερο λαμπερά, όπως στολές αποναρκοθέτησης και αλεξίσφαιρα γιλέκα για τις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε εδώ τη συλλογή με τα ρούχα του.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top