Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Οι κυβερνήσεις που φοβούνται τη διαμαρτυρία είναι κυβερνήσεις έκπτωτες

550_334_511773.jpg

«Είναι θλιβερό για κάθε κυβέρνηση να μην ανέχεται την διαμαρτυρία. Οι κυβερνήσεις που φοβούνται τη διαμαρτυρία είναι κυβερνήσεις έκπτωτες. Είναι προκλητικό αυτό που λέει η κυβέρνηση για το κίνημα και κακώς έγιναν οι δηλώσεις από τον Φίλη» τόνισε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» θα συμπορευτεί με δυνάμεις που έχουν τον ίδιο σκοπό με το κόμμα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν συζητήσεις με Λαφαζάνη και Βαρουφάκη.

Για το θέμα της δραχμής η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι κανένα νόμισμα δεν μπορεί να εγγυηθεί την δημοκρατία.«Πρωταρχικός στόχος είναι η αποκατάσταση του πολιτεύματος και κανένα οικονομικό μοντέλο δεν εγγυάται την δημοκρατία» υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «ζούμε σε εποχή κατάλυσης του συντάγματος και της δημοκρατίας, με τη δράση των 3 θεσμικών προσώπων, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωθυπουργός και πρόεδρος της Βουλής να είναι δράση καθεστωτική και πρέπει να ελεγχθούν και οι τρεις»

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε ότι «υπήρξε αριστοτεχνική εξαπάτηση και σε εμένα αλλά στο λαό από τον Τσίπρα, πίστεψε πολύς κόσμος σε αυτά που έλεγε αλλά δυστυχώς δε τα υλοποίησε»

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top