Διεθνή

Κορίτσια πετούν τα ρούχα τους για τον Τραμπ και «σπάνε» το διαδίκτυο

trump1.jpg

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν ο Ντόναλντ Τραμπ σέξι γυναίκες να ποζάρουν με ή χωρίς ρούχα για εκείνον και μόνο. Ένας λογαριασμός με το όνομα «BabesForTrump» στο Twitter έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στο Twitter, ενώ αντίστοιχες φωτογραφίες με τα ημίγυμνα κορίτσια υπάρχουν και στο Instagram.

Περισσότερες από 100 γυναίκες έχουν ποζάρει είτε με καυτά μπικίνι στην παραλία, με στενά μπλουζάκια του Τραμπ ή μόνο τα εσώρουχά τους, προκαλώντας αναστάτωση στο διαδίκτυο και εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξή τους στον αμερικανό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

Την ιδέα είχαν τέσσερις φοιτητές οι οποίοι δημιούργησαν τον λογαριασμό, υποστηρίζοντας στην Huffington Post, ότι «στόχος του λογαριασμού είναι να δημιουργηθεί μία αυτόνομη πλατφόρμα με φοιτητές (κυρίως γυναίκες), οι οποίες να μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τις πολικές τους πεποιθήσεις».

Η σελίδα μετράει περισσότερο από 6 χιλιάδες ακολούθους, ενώ το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet (δηλαδή τα κορίτσια του Τραμπ σπάνε το διαδίκτυο ) είναι το πιο διαδεδομένο.

Ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου το συγκεκριμένο hashtag κέντρισε το ενδιαφέρον χρηστών του Twitter που δεν στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ και οι οποίοι άρχισαν να το χρησιμοποιούν ανεβάζοντας στον γνωστό ιστότοπο εικόνες που ουδεμία σχέση έχουν με την καμπάνια του υποψηφίου!

Ουσιαστικά «τρόλαραν» το #TrumpGirlsBreakTheInternet. Ο λόγος που ξεκίνησε η συγκεκριμένη καμπάνια με τα «κορίτσια του Τραμπ» στο Twitter φαίνεται ότι οφείλεται στις δημοσκοπήσεις που ήθελαν τις γυναίκες να προτιμούν την Χίλαρι Κλίντον έναντι του ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Ακολουθούν μερικά από τα καυτά «μωρά» του Ντόναλντ Τραμπ που οι φωτογραφίες τους ανέβηκαν στο Instagram:

trump3.jpgtrump4.jpgtrump5.jpgtrump6.jpgtrump7.jpgtrump9.jpgtrump8.jpgtrump10.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top