Ελλάδα

Κως: Δικάζεται Βούλγαρος βιαστής 19χρονος που αναζητείται εδώ και τρία χρόνια

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Άφαντος εδώ και τρία χρόνια παραμένει ένας νεαρός Βούλγαρος που αναζητείται με ένταλμα σύλληψης για τον βιασμό μιας 19χρονης στη Ρόδο, ωστόσο θα δικαστεί ερήμην του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω στο οποίο παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η 19χρονη δυο εβδομάδες μετά τον βιασμό της, που φέρεται πως έγινε στις 7 Νοεμβρίου του 2013, είχε γνωρίσει τον αλλοδαπό λίγες ημέρες νωρίτερα και συναντιόνταν καθημερινά. Την επίμαχη ημέρα, πήγε στο σπίτι του στο Φαληράκι όπου συνάντησε τους γονείς και την αδελφή του οι οποίοι έφυγαν μετά από λίγο. Τότε, ο Βούλγαρος της ζήτησε να ολοκληρώσουν την σχέση τους και, όταν η νεαρή αρνήθηκε, την βίασε.

Η κοπέλα ντράπηκε να μιλήσει στους γονείς της ή στους αστυνομικούς, αλλά τελικά αποφάσισε να το κάνει με αρκετή καθυστέρηση. Ο νεαρός αλλοδαπός αναζητήθηκε παντού, αλλά είχε εξαφανιστεί, ενώ το Μάρτιο του 2014 εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για βιασμό. Ωστόσο, τα ίχνη του δεν έχουν βρεθεί. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top