top

Κούγιας: Ο Μαυρίκος μόνο σήμερα πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας του (βίντεο)

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZX

«Το πως ήταν το πτώμα, δεν επέτρεπε να αναγνωριστεί, δεν υπήρχε κάτι για να αναγνωρίσει», σχολίασε ο δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αναφορικά με τη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης», που όπως όλα δείχνουν, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς βρισκόταν εν κινήσει στην Αττική Οδό.

«Γι’ αυτό η ασφάλεια κάλεσε τη μητέρα του για δώσει δείγμα DNA για να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίηση», ενώ τονίζει ότι συνεχίζει να τον αποκαλεί «ο κύριος Μαυρίκος» γιατί δεν θέλει να πιστεύει ακόμα ότι είναι αυτός, από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, «αν και όλα συνηγορούν δυστυχώς».

«Δεν θα κάνουμε κάποια το ποθέτηση σήμερα, θα περιμένουμε τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Έχουμε κινηθεί κι εμείς, ήδη έχουμε ειδοποιήσει πραγματογνώμονες».

Για το αυτοκίνητο είπε ότι ήταν «αξιόπιστο αυτοκίνητο, καλοσυντηρημένο, στο οποίο δεν είχε τοποθετηθεί συσκευή υγραερίου». Σχετικά με το τι είπε ο μηχανικός του αυτοκινήτου, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η εκτίμηση έλεγε πως «το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην καθημερινή επαφή την οποία είχαν με τον Παναγιώτη Μαυρίκο, λόγω της υπόθεσης των εκβιασμών, στην οποία εμπλέκετο και πως στα πλαίσια αυτής, συνέτασαν εξώδικα και μηνύσεις, ενώ ο Μαυρίκος «δεν είχε κάποιο φόβο ώστε να υποψιαζόμαστε κάτι, δεν έπαιρνε μέτρα ασφαλείας, δεν είχε κάποιους να τον φυλάνε, ούτε όταν προέκυψε η δικαστική υπόθεση», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ακολούθως ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στα παιδιά του Μαυρίκου, αλλά και στον αδελφό του «ο οποίος είναι ανιάτως πάσχων με ψυχιατρική πάθηση γι’ αυτό και ο κ. Μαυρίκος είχε ζητήσει να γίνει πρόεδρος του Ψυχιατρείου Αθηνών, επί υπουργείας Αβραμόπουλου».

Καθώς συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στις εφημερίδες τις οποίες εξέδιδε ο Μαυρίκος και τις χαρακτήρισε μαχητικές, ενώ ανέφερε πως «στο παρελθόν, όχι στο άμεσο παρελθόν, υπήρχαν επιθέσεις εναντίον του».

Τα ζητήματα, ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος, είναι αν ήταν ατύχημα ή αν ήταν εγκληματική, όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.

Απαντώντας σε αυτούς που έλεγαν ότι υπήρχε νέα έρευνα εις βάρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο κ. Κούγιας σχολίασε ότι η έρευνα είχε λήξει όταν ο πελάτης του είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σήμερα το πρωί, το πρόγραμμα του Παναγιώτη Μαυρίκου περιελάμβανε το χώρο εργασίας του, «από νωρίς το πρωί», όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ «το μεσημέρι θα συναντιόταν με τη διευθύντρια μάρκετινγκ μιας κλινικής, στο Μαρούσι, όπου πήγε με το αυτοκίνητο. Το άφησε, για περισσότερο από μια ώρα, χωρίς αστυνόμευση. Γύρισε και το πήρε και λίγα λεπτά μετά έγινε αυτό που έγινε», συμπλήρωσε.

Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο που είναι στο όνομα του Μαυρίκου, αν και αξιόπιστο, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και τόσες μέρες μετακινούνταν με ταξί. Μόνο σήμερα πήρε το αυτοκίνητο της συζύγου του, «για λόγους που δεν γνωρίζω» ξεκαθάρισε ο Κούγιας.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top