Πολιτική

Κουρουμπλής: Το 2017 θα είναι έτος οικονομικής ανάπτυξης

kouroumplis1-735x459.jpg

Την εκτίμηση ότι το 2017 θα είναι έτος οικονομικής ανάπτυξης για τη χώρα, εξέφρασε σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την έδρα της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Κρήτης και με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας.

«Χθες, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ένα φιλόδοξο, οραματικό αλλά και πραγματικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, στο επίκεντρο του οποίου θα είναι η δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου. Πιστεύω πως μέσα στο 2017 θα έχουμε απτά αποτελέσματα οικονομικής ανάπτυξης και έχουμε υπόψη μας πάντα τους ανθρώπους οι οποίοι συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε σημαντικό και ώριμο το έργο της Αστυνομίας, δίνοντας ως παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο η ΕΛΑΣ χειρίστηκε το θέμα της Ειδομένης, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια από τις πλέον ασφαλείς χώρες στον κόσμο.

«Τολμώ να πω από τη θέση του υπουργού και με βάση όλο αυτό το περιβάλλον που υπάρχει, ότι η χώρα είναι από τις πιο ασφαλείς στον κόσμο και αυτό συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό», επεσήμανε, ενώ αναγνώρισε ότι τα στελέχη της ΕΛΑΣ έχουν υποστεί μειώσεις και περικοπές.

Αναφορικά με την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Κουρουμπλής, έκανε γνωστό ότι το τελικό σχέδιο του υπουργείου θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Φιλοδοξούμε ότι θα είναι μια μεταρρύθμιση που θα πιάσει τόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Τον υπουργό Εσωτερικών συνόδευε ο γενικός επιθεωρητής νοτίου Ελλάδας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο τον υποδέχθηκαν ο γενικός αστυνομικός επιθεωρητής της Περιφέρειας Κρήτης Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης ενώ παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top