Ελλάδα

Κραουνάκης: Με αντιπολίτευση τον Κούλη θα μπορούσε να είναι κυβέρνηση και μια θεία μου

2314139-656x410.jpg

Σκληρή κριτική στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, με αφορμή ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη του για τον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορούν ως ψεύτη, απάντησε:

«Δεν συμφωνώ με αυτή τη γραμμή πολιτικής. Θα πήγαινα πιο σταλινικά. Καταρχήν, είναι ακόμα ελεύθερα τα κτήνη. Δεύτερον, είμαι κατά του ευρώ. Πιστεύω ότι από το 2009 έπρεπε να έχουμε γυρίσει στο νόμισμά μας. Πιστεύω ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να λένε αλήθεια. Με αντιπολίτευση τον Κούλη, θα μπορούσε να είναι κυβέρνηση και μια θεία μου».

Ακόμη πιο σκληρή ήταν η απάντηση του στο σχόλιο ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

«Αλήθεια; Σας το εύχομαι, αλλά δεν θα είμαι εδώ να το δω. Αυτή η οικογένεια έχει παράδοση στην προδοσία και στην αποστασία. Δεν δικαιούνται να μιλούν. Δεν μπορώ να δεχτώ κριτική από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, που ξεπάτωσαν τον τόπο. Δεν θα είναι ο Κούλης ο επόμενος πρωθυπουργός σε καμία περίπτωση. Όταν θα είναι ο Κούλης ο επόμενος πρωθυπουργός, η χώρα θα έχει πάει στον πάτο του Αιγαίου. Μιλάμε για έναν ζαβό. Είμαι κριτικά ιστάμενος, δεν είμαι γλειφτρόνι της κυβέρνησης», ανέφερε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top