Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

thess.medium.jpg

Σε ισχύ θα τεθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου μνημείων πόλεως, με την επωνυμία «Yedi Kule – Επταπύργιο», που θα γίνει στις 7 το απόγευμα.

Από τις 16:00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 17:00 η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων.

Δείτε αναλυτικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και το δρομολόγιο του αγώνα.

– Eκκίνηση από τα τείχη από τα οποία οι δρομείς θα εξέλθουν σε χωμάτινη διαδρομή από την βόρεια πλευρά του Επταπυργίου στο ύψος της συμβολής των οδών Επταπυργίου και Ανθέων (άνευ κυκλοφορίας). Συνέχεια στην οδό Αγράφων, οδό Καραβαγγέλη, οδό Παπαδοπούλου, στροφή αριστερά επί της οδού Παπαδοπούλου ανεβαίνοντας σκαλάκια και είσοδος σε πλακόστρωτο. Συνέχεια στην οδό Αργοναυτών, οδό Σθένωνος, οδό Επταπυργίου με κατεύθυνση προς Πορτάρα και έπειτα είσοδος εντός της Μονής Βλατάδων. Κίνηση επί του πλακόστρωτου και έξοδος από τη κάτω πλευρά της Μονής Βλατάδων. Μέσω της οδού Φωτίου, άφιξη στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Επταπυργίου, κίνηση επί της οδού Αγίας Σοφίας και μετά την συμβολή της με την οδό Ακροπόλεως, είσοδος στον πεζόδρομο της Κρίσπου.

Κίνηση επί της οδού Θεοτοκοπούλου και μέσω της οδού Μουσών, είσοδος στο πλακόστρωτο της οδού Αιόλου. Κίνηση επί της οδού Ηροδότου και της Πλατείας Καλλιθέας μέχρι την οδό Αποστόλου Παύλου. Κίνηση στην οδό Αποστόλου Παύλου και στην συμβολή της με την οδό Ολυμπιάδος κίνηση επί του πεζοδρομίου (ύψος σχολείου) και είσοδος σε χωμάτινη διαδρομή μέχρι την οδό Ελένης Ζωγράφου. Κάθετη διέλευση της οδού Ελένης Ζωγράφου και είσοδος στους Κήπους του Πασά. Ακολουθείται κυκλική διαδρομή και έξοδος των Κήπων του Πασά με κάθετη πάλι διέλευση της οδού Ελένης Ζωγράφου.

Κίνηση εκτός του οδοστρώματος, παράλληλα των τειχών, μέχρι τον οικοδομικό αριθμό 1 της Λεωφόρου Όχι. Κάθετη διέλευση της Λεωφόρου Όχι και είσοδος στο Πάρκο Τριγωνίου μέσα από σκαλάκια. Έξοδος από το Πάρκο Τριγωνίου πάλι μέσα από σκαλάκια και διαμέσω της οδού Αλαμάνας, κάθετη διέλευση της οδού Βενιζέλου με κατεύθυνση το σημείο τερματισμού (Υedi kule – Επταπύργιο).

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20:45.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top