Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

troxaia.jpg

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο στην περιφερειακή οδό και στην οδό Λαγκαδά, λόγω των έργων για την βελτίωση της δυτικής εσωτερικής περιφερειακής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα από τις 8 το πρωί έως τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς δυτικά, από τον ισόπεδο κόμβο προς τον βόρειο Εύοσμο (δυτικά της οδού Μαιάνδρου) μέχρι τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974.

Τα αυτοκίνητα θα εκτρέπονται από τον ισόπεδο κόμβο προς βόρειο Εύοσμο, προς την οδό Σαμοθράκης και στη συνέχεια, μέσω των οδών Ξανθίππης, Φερενίκης και της παράπλευρης οδού, θα εισέρχονται στην περιφερειακή μέσω του κόμβου Κορδελιού.

Την Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως το απόγευμα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς ανατολικά, από τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974 έως τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου.

Τα βαρέα οχήματα άνω των τεσσάρων τόνων θα εκτρέπονται προς την Συμμαχική Οδό.

Τα υπόλοιπα οχήματα θα εκτρέπονται με τη βοήθεια σημαιοφόρων προς την οδό 23ης Ιουλίου 1974 και στην συνέχεια μέσω των οδών Αθ.Διάκου, 25ης Μαρτίου, Σιατίστης, Φλώρου και Μαιάνδρου θα εισέρχονται στην περιφερειακή οδό.

Ακόμη, από τις 1 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ της Κυριακής, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Καβάλας (οδός Λαγκαδά), κατά μήκος της αερογέφυρας Σταυρούπολης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παράπλευρων οδών κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top