Πολιτική

ΛΑΕ: Οι αντιδράσεις ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική ενισχύονται

550_334_486714.jpg

Η ΛΑΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και καλεί τον ελληνικό λαό σε συστράτευση για την ανατροπή και τη διεκδίκηση των βασικών δικαιωμάτων του, που έχουν χαθεί με τα μνημόνια, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά…

Οι αντιδράσεις ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική εντείνονται και ενισχύονται.

Χθες πραγματοποιήθηκαν απεργιακές συγκεντρώσεις :

– Των εργαζομένων στην υγεία που διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας, την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των νοσοκομείων που ουσιαστικά οδηγεί στην πλήρη διάλυσή τους

-Των δασκάλων όλης της χώρας, ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με το ολοήμερο δημοτικό σχολείο-νηπιαγωγεία και την έλλειψη διδακτικού προσωπικού.

-Κλιμάκωση της αντίδρασης των εργαζομένων σε ΜΕΤΡΟ-ΤΡΑΜ και ΗΣΑΠ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς

-Ενώ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης ενάντια στην ιδιωτικοποίησή τους ,διεκδικώντας την διασφάλιση των εργατικών του σχέσεων.

Η πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων μνημονιακών συμμάχων τους προκαλούν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού που αυξάνονται μέρα με την μέρα όσο αναδεικνύονται οι συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής.

Η ΛΑΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, καλεί τον Ελληνικό λαό σε συστράτευση για την ανατροπή και την διεκδίκηση των βασικών δικαιωμάτων του, που έχουν χαθεί με τα μνημόνια.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top