Πολιτική

Λαφαζάνης: Δεκανίκι και στήριγμα του Τσίπρα το «παραιτηθείτε»

2446606.jpg

Στο «πολυδιαφημισμένο “παραιτηθείτε”» αναφέρεται ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του από την Καβάλα, όπου περιοδεύει και το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση. «Το “παραιτηθείτε” δεν ενοχλεί, αλλά είναι δεκανίκι και στήριγμα του Αλ. Τσίπρα και της ομάδας του», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι «το πολυδιαφημισμένο “παραιτηθείτε” δεν ενοχλεί καθόλου την κυβέρνηση και τον Τσίπρα. Αντίθετα ο Αλ. Τσίπρας και η ομάδα του παρακαλάει να βρίσκονται απέναντι του, ως δήθεν αντίπαλοι, ψευτοκινήματα που στηρίζουν τα μνημόνια και τη λιτότητα και το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να διαδεχθεί τον Τσίπρα, ο Μητσοτάκης, για να συνεχίσει την μνημονιακή λεηλασία από κει που την άφησε ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε, επίσης, ότι «”κινήματα” που στηρίζουν τα μνημόνια και τη συνέχεια τους μόνο ειρωνικά σχόλια μπορούν να προκαλούν και να γίνονται πεδίο δόξης λαμπρόν για εύκολες επιθέσεις από τους διάφορους εξωνημένους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης του ψεύδους και της πολιτικής απάτης» και τόνισε:

«Καλούμε τους πολίτες σε μεγάλες συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες την 5η του Ιούλη, επέτειο του μεγάλου ΟΧΙ στο περσινό δημοψήφισμα, προκειμένου να αναδειχθεί ότι αυτό το μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ στα μνημόνια δεν έχει γίνει παρελθόν αλλά παραμένει όσο ποτέ επίκαιρο και μπορεί να γίνει νικηφόρο».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top