Ελλάδα

Λακωνία: Από τα 16 του «άνοιγε» σπίτια και μαγαζιά

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Παλιές αλλά όχι ξεχασμένες διαρρήξεις που είχαν γίνει σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης εξιχνίασε η τοπική Ασφάλεια, μετά από επίμονες έρευνες και αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν βρεθεί. Μάλιστα, οι άνδρες της διαπίστωσαν με έκπληξη ότι πίσω τους κρυβόταν ένα ανήλικο παιδί που τότε ήταν μόλις 16 χρόνων!

Ο 21χρονος (σήμερα) Έλληνας δράστης, είχε διαρρήξει δυο σπίτια στις 10 Μαΐου του 2011 και στις 23 Μαρτίου του 2012, καθώς και ένα κατάστημα στις 20 Ιουνίου του 2012, όλα σε διαφορετικά χωριά. Φυσικά, δεν συνελήφθη αφού τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα και σε βάρος του σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, με τις οποίες πάντως θα δικαστεί ως… ανήλικος που ήταν όταν τις διέπραξε!

*** Τρία ανήλικα Ελληνόπουλα συνελήφθησαν στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο επιχειρήσεις αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους περιοίκους που κάλεσαν την Αστυνομία. Οι λιλιπούτειοι διαρρήκτες ηλικίας 14, 14 και 13 χρόνων ακινητοποιήθηκαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκε ένας λοστός. Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης παραπέμφθηκαν και οι γονείς τους, κατηγορούμενοι για  πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

*** Αποτελεσματική αποδείχθηκε η περιπολία αστυνομικών του τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας με ποδήλατα στην Κέρκυρα, καθώς οι άνδρες της κατάφεραν να συλλάβουν ένα νεαρό Μαροκινό λίγη ώρα μετά την κλοπή διαφόρων αντικειμένων από μια εμπορική επιχείρηση! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του 19χρονου αλλοδαπού, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κλοπής.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top