Ελλάδα

Λαμία: Ανοίγει τις πύλες της η 50η διοργάνωση της Έκθεσης

550_334_20470.jpg

Ανοίγει τις πύλες τους το απόγευμα η έκθεση της Λαμίας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα της κεντρικής Ελλάδας τον τελευταίο μισό αιώνα.

Τα 14.000 m² στεγασμένοι χώροι όπως επίσης και αρκετές χιλιάδες από τους υπαίθριος χώρους που έχει τις εγκαταστάσεις της η έκθεση της Λαμίας έχουν καλυφθεί από συμμετοχές εκθετών απ΄ όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενώ ξεχωρίζουν οι συμμετοχές αγροτοδιατροφικών και start up επιχειρήσεων όπως και σύγχρονα Γεωργικά εφόδια και Γεωργικά εργαλεία που είναι δίπλα σε καινοτομικά προϊόντα του αγροτικού χώρου και τα είδη για την κατοικίας.

Περισσότεροι από 350 εκθέτες που μετέχουν με περίπτερα και εγκαταστάσεις ενώ δεκάδες χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που κάθε χρόνο επισκέπτονται την έκθεση στο 8ημερο της λειτουργίας της καθώς η έκθεση της Λαμίας κουβαλά στις πλάτες της μια ιστορία 50 χρόνων.

Η φετινή διοργάνωση της έκθεσης Λαμίας θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 19 Ιουνίου, ενώ τα εγκαίνια που θα γίνουν το βράδυ θα κάνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Τσιρώνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top