Ελλάδα

Λαμία: Ληστές τραυμάτισαν δύο αδέλφια – Δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι

550_334_506749.jpg

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης πέντε αγνώστων σε δύο αδέλφια, ηλικίας 32 και 33 ετών, που μπήκαν στην επιχείρησή τους στη Λαμία για να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο γραφείο, είδε το “φως” της δημοσιότητας.

Όλα συνέβησαν στις 02.00 τα ξημερώματα. Οι ιδιοκτήτες ενημερώθηκαν από την εταιρεία security, ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και λίγο αργότερα βρέθηκαν απέναντι στους ληστές άοπλοι για να σώσουν τις περιουσίες τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και που έχει στη διάθεσή της η ασφάλεια, οι κουκουλοφόροι με σίδερα και ξύλα στα χέρια ψάχνουν μέσα σε ντουλάπια και συρτάρια.

Όπως αναφέρει το Lamia Report, την ώρα εκείνη φτάνει ο πρώτος αδελφός, ο οποίος καταλαβαίνει τι συμβαίνει και προσπαθεί να κλείσει την εξωτερική πόρτα για να τους εγκλωβίσει μέσα. Οι δυο από τους ληστές τρέχουν και εκεί αρχίζει η πρώτη συμπλοκή στην είσοδο με δυο από τους ληστές.

Ακολούθησε πραγματική μάχη σώμα με σώμα. Ενώ οι ιδιόκτητες κατάφεραν αρχικά να εξουδετερώσουν τους δυο από αυτούς στη συνέχεια βγήκαν και οι άλλοι τρεις με σιδερένιους λοστούς και ξύλα στα χέρια, με τα οποία επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια, που δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια τους.

Τα χτυπήματα των αδίστακτων κακοποιών είναι δολοφονικά. Προσπαθούν να χτυπήσουν με τους λοστούς και τα ξύλα τους ιδιοκτήτες στο κεφάλι και όπου αλλού μπορούν.

Τελικά οι ληστές έφυγαν άπραγοι, αφήνοντας εκεί το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας μόνο 100 ευρώ που βρήκαν στο συρτάρι του ταμείου.

Τα δυο αδέλφια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι από λοστό και ο άλλος κάταγμα στο χέρι.

ΠΗΓΗ: Star.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top