Ελλάδα

Λάρισα: Η κλεμμένη μηχανή αποκάλυψε διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Η άδεια ικανότητας οδήγησης που δεν είχε, ήταν η αφορμή για να ξετυλιχτεί όλο το φάσμα της εγκληματικής δραστηριότητας ενός 31χρονου που εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι η μοτοσικλέτα του ήταν κλεμμένη και ο ίδιος μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε αυτοκίνητα!

Όταν οι αστυνομικοί είδαν πως η μηχανή δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, την κατέσχεσαν για να εξεταστεί και διαπίστωσαν ότι οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα είχαν αλλοιωθεί! Η έρευνα για τον πραγματικό ιδιοκτήτη της συνεχίζεται, αλλά η σύλληψη του 31χρονου οδήγησε στην εξιχνίαση τριών κλοπών και μιας απόπειρας που διέπραξε μαζί με τρεις συνεργούς του ηλικίας 48, 46 και 29 χρόνων τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Την ώρα που οι συνεργοί του φύλαγαν τσίλιες, ο 31χρονος έκανε τρεις από τις κλοπές, σπάζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων ενός 27χρονου και ενός 49χρονου από τα οποία άρπαξε διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκε να κλέψει και άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό ενός τρίτου Ι.Χ., αλλά τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τράπηκε σε φυγή. Την τέταρτη κλοπή διέπραξαν ο 48χρονος και ο 46χρονος, κλέβοντας διάφορα προσωπικά αντικείμενα από το εσωτερικό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με την ίδια μέθοδο.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε στον 31χρονο δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ με την ίδια κατηγορία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών συνεργών του που δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές στην περιοχή της Αγιάς.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top