Ελλάδα

Ληστές έστειλαν ζευγάρι στο νοσοκομείο στην Ηλεία

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι στα χέρια άγνωστων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι του, στην ερημική θέση «Ψάθα» στην περιοχή Ανήλιο του Δήμου Ζαχάρως. Οι εισβολείς τους χτύπησαν τόσο άγρια, που κατέληξαν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας χωρίς να θυμούνται παρά μόνο ελάχιστα πράγματα!

Ο 64χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν μαζί με τη 56χρονη σύζυγό του, όταν οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μεταξύ 6 και 8 το πρωί της Πέμπτης. Ίχνη παραβίασης δεν βρέθηκαν και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εκτιμούν πως βρήκαν ανοιχτό κάποιο παράθυρο ή την πόρτα. Χωρίς καν να ξυπνήσουν το ζευγάρι, οι κακοποιοί  ξυλοκόπησαν αλύπητα και τους δυο πάνω στα κρεβάτια τους, σε βαθμό που έχασαν τις αισθήσεις τους!

Οι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι, αλλά τελικά δεν βρήκαν παρά μόλις 205 ευρώ που είχε εισπράξει λίγες ώρες νωρίτερα η γυναίκα, τα οποία άρπαξαν από το πορτοφόλι της και έφυγαν βιαστικά. Πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να συνέλθουν οι ένοικοι του σπιτιού και να καλέσουν την Αστυνομία. Ασθενοφόρο τους μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. 

Ο 64χρονος νοσηλεύεται στην κλινική ΩΡΛ με τραύματα και η 56χρονη στη χειρουργική κλινική με πολλαπλούς μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Ήταν δε τέτοιο το σοκ που υπέστησαν από τον άγριο ξυλοδαρμό τους, ώστε αδυνατούσαν να θυμηθούν ακόμη και πόσοι ήταν οι κακοποιοί που τους χτύπησαν!

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top