Ελλάδα

Μάχη δημάρχων για το Ελληνικό

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Έντονο παρασκήνιο κρύβεται πίσω από τη σημερινή αναβολή της συνάντησης των Δημάρχων Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Πληροφορίες αναφέρονται σε προσπάθεια της κυβέρνησης να συμπήξει θετικό μέτωπο υπέρ της αποκρατικοποίησης, με τους Δημάρχους Γλυφάδας – Αλίμου  κ.κ. Γ. Παπανικολάου και Ανδ. Κονδύλη, όμως, να είναι αρνητικοί. Για το λόγο αυτό από την κυβέρνηση έπεσε η ιδέα συμμετοχής στην επόμενη  σύσκεψη που λογικά θα γίνει την επόμενη Τρίτη και των Δημάρχων Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκη και Βούλας – Βάρης Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλου με σκοπό τη δημιουργία νέας συμμαχίας.

Όμως η παραπάνω πρόταση βρίσκει αντίθετο τον πλέον αρμόδιο για το θέμα Δήμαρχο της περιοχής του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού κ. Γιάννη Κωνσταντάτο ο οποίος βλέπει πως με το άνοιγμα των επαφών σε Δημάρχους εντελώς άσχετων με το πρότζεκτ περιοχών δυναμιτίζεται η υπόθεση. Ήδη ο κ. Κωνσταντάτος απειλεί να μη συμμετάσχει στη συνάντηση της επόμενης Τρίτης, κάτι που θα την οδηγήσει σε φιάσκο καθώς θα λείπει ο πλέον αρμόδιος Δήμαρχος και θα παρουσιαστούν οι συνάδελφοι του των γύρω Δήμων!

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η σημερινή αναβολή ζητήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και κατά πληροφορίες συνδέεται με το γεγονός πως οι δήμαρχοι Γλυφάδας και Αλίμου αντιδρούν στην προώθηση της συμφωνίας για το Ελληνικό, με το επιχείρημα πως δεν έχουν σχετική ενημέρωση.

Η πλευρά των δύο δημάρχων θεωρεί πως αυτοί που θα κληθούν να διαχειριστούν μια «νέα πόλη» μέσα στις πόλεις τους δεν γνωρίζουν βασικά στοιχεία της επένδυσης.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top